Versace Eros vs Versace Eros Flame: Detaljna Recenzija

Versace Eros vs Versace Eros Flame: Detaljna Recenzija

Kratka Istorija Brenda Versace i Parfema Eros

Versace, luksuzni italijanski modni brend, osnovan je 1978. godine od strane Đanija Versaćea. Od tada, Versace je postao simbol elegancije, luksuza i smelog dizajna. Njihova kolekcija parfema nije izuzetak, a među njima, Versace Eros i Versace Eros Flame su dva parfema koja se ističu svojom jedinstvenom privlačnošću.

Versace Eros je lansiran 2012. godine kao deo muške kolekcije, inspirisan grčkom mitologijom i bogom ljubavi, Erosom. Njegov cilj je bio da izrazi strast i želju. Versace Eros Flame, nasleđujući ovu strast, uveden je 2018. godine i donosi novi talas vatre i emocija, sa dodatnim slojevima kompleksnosti.

Mirisne Note: Versace Eros vs. Versace Eros Flame

Versace Eros
Versace Eros Flame
Mirisne NoteVersace ErosVersace Eros Flame
Gornje noteNana, zelena jabuka, limunItalijanski citrusi, crni biber, ruzmarin
Srednje noteTonka, geranijum, ambroksanPapar, geranijum, ruža
Donje noteVanila, vetiver, hrastova mahovinaTekuća vanila, sandalovina, tonka

Versace Eros: Osvežavajući i Muževan

Versace Eros započinje sa svežim i osvežavajućim gornjim notama mente, zelene jabuke i limuna. Ove note pružaju čist i energičan uvod, savršen za svakodnevnu upotrebu. Srednje note uključuju tonku, geranijum i ambroksan, donoseći slatke i aromatične tonove koji dodaju dubinu i složenost. Baza parfema sastoji se od vanile, vetivera i hrastove mahovine, pružajući toplinu i trajnost.

Versace Eros Flame: Topao i Strastven

Versace Eros Flame, s druge strane, započinje sa snažnim i začinjenim gornjim notama italijanskih citrusa, crnog bibera i ruzmarina. Ove note donose odmah intenzivan i vatren početak. Srednje note parfema uključuju papar, geranijum i ružu, koje dodaju cvetne i pikantne elemente, stvarajući bogatu i strastvenu srž. Baza parfema se završava tečnom vanilom, sandalovinom i tonkom, pružajući toplinu i dugotrajnost sa bogatim drvenastim i slatkim tonovima.

Razlike Između Versace Eros i Versace Eros Flame

1. Mirisna Kompozicija

Versace Eros je osvežavajući i energičan, sa dominantnim citrusnim i aromatičnim notama. Idealno je za svakodnevnu upotrebu i pruža osećaj čistoće i vitalnosti. Versace Eros Flame je, s druge strane, intenzivniji i složeniji, sa začinskim i cvetnim notama koje mu daju dubinu i toplinu. Savršen je za večernje prilike i posebne događaje.

2. Trajnost i Projekcija

Oba parfema imaju izvrsnu trajnost i projekciju, ali Eros Flame se često ističe po svojoj intenzivnosti i dugotrajnosti zahvaljujući bogatim donjim notama vanile i sandalovine. Versace Eros je laganiji, ali i dalje dugotrajan, sa svežijim i lakšim završetkom.

3. Prilika za Nošenje

Versace Eros je univerzalan i može se nositi tokom cele godine, dok je Eros Flame savršen za hladnije mesece i specijalne prilike kada želite da ostavite snažan utisak.

Koji Parfem Odabrati?

Odabir između Versace Eros i Versace Eros Flame zavisi od vaših ličnih preferencija i prilika za koje vam je potreban parfem. Ako tražite svakodnevni, osvežavajući i energičan miris, Versace Eros je pravi izbor za vas. S druge strane, ako želite intenzivan, topao i strastven miris koji će vas izdvojiti u posebnim prilikama, Versace Eros Flame je idealan.

Bez obzira na vaš izbor, oba parfema nude visokokvalitetne mirisne kompozicije koje će vas pratiti tokom celog dana. Ne propustite priliku da dodate jedan ili oba parfema u svoju kolekciju.

Versace Eros

7.020,00 RSD8.640,00 RSD sa PDV-om

Pol: muški Zapremina: 100ml Tip: toaletna voda Godina: 2012 Poreklo dizajnera: Italija Mirisna grupa: aromatični fužer

Versace Eros Flame 100ml EDP

Originalna cena je bila: 8.400,00 RSD.Trenutna cena je: 7.560,00 RSD. sa PDV-om

Pol: muški Zapremina: 100ml Tip: parfemska voda Godina: 2018 Poreklo dizajnera: Italija Mirisna grupa: drveni začinski