fbpx

Uslovi korišćenja

1. VAŽNO – PRISTUPOM ,UPOTREBOM, KORIŠĆENJEM SAJTA ORIGINALNIPARFEMI.RS KOJI JE U VLASNIŠTVU ORIGINALNI PARFEMI DOO, POTVRĐUJETE DA STE PAŽLJIVO PROČITALI OVE USLOVE KORIŠĆENJA I DA STE SAGLASNI SA NJIMA. TAKOĐE STE SAGLASNI DA ĆETE POŠTOVATI SVE  VAŽEĆE ZAKONSKE PROPISE REPUBLIKE SRBIJE KOJI REGULIŠU OVU MATERIJU, KAO I SVE DRUGE VAŽEĆE ZAKONE, PROPISE I ODLUKE U REPUBLICI SRBIJI. UKOLIKO NISTE SAGLASNI SA OVIM USLOVIMA KORIŠĆENJA, KAO I SA NAŠOM POLITIKOM PRIVATNOSTI, NEMOJTE KORISTITI OVAJ INTERNET SAJT.

2. Opšti uslovi korišćenja – Na ove Uslove korišćenja se primenjuju svi važeći zakonski propisi Republike Srbije. Vlasnik sajta digitalnaprodavnica.rs se obavezuje da će se pridržavati svi važećih propisa RS, kao da će se starati o doslednoj primeni istih u cilju zaštite svojih legitimnih interesa, kao i interesa registrovanih korisnika ovoga sajta.
U slučaju spora koji može proisteći :

  • iz korišćenja ovog sajta
  • ovih Uslova korišćenja
  • politike privatnosti

utvrđujemo nadležnost suda sa sedištem u Beogradu. Vlasnik sajta Originalni Parfemi može po potrebi, u svakom trenutku,bez prethodnog obaveštavanja , izvršiti promenu ovih Uslova korišćenja. Ovim putem poziva sve zainteresovane,a naročito registrovane korisnike da povremeno posete ovu stranicu i upoznaju se sa tim.

3. Ograničenje garancija

4. Upotreba softvera

Share
Odaberite valutu
EUR Euro